Ratings Club Brugge duiden één enorm zwakke schakel aan na 2-2 gelijkspel!

Het werd 2-2 tussen Club Brugge en Eupen na een knotsgekke wedstrijd. Charles De Ketelaere scoorde in de 103e minuut de gelijkmaker voor de Blauw-Zwart. Wij bij Voetbalflitsen nemen de ratings er even bij. Bij Club Brugge zien we de Nigeriaan David Okereke als enorm zwakke schakel. Hij krijgt amper een 5 op 10 na een povere 71 minuten.

Club Brugge kocht Okereke in de zomer van 2019 voor maar liefst 8 miljoen euro van het Italiaanse Spezia. Tijdens het seizoen 2019/2020 scoorde hij 11 goals en leek hij een echte sterspeler. Maar daarna liep het bergafwaarts. Vanaf het seizoen 2020/2021 scoorde hij amper 4 doelpunten. Zijn marktwaarde is nog maar 2.8 miljoen euro en zo lijkt zijn carrière bij Club Brugge misschien wel voorbij.