Michel Vlap heeft dag van zijn leven tussen Giggs en Henry: "Dit vergeet ik nooit meer"

Michel Vlap speelde woensdagavond mee tijdens het afscheidsduel van Vincent Kompany. Omringd door grote sterren uit het heden en verleden had de Anderlecht-middenvelder de dag van zijn leven.

De 22-jarige Vlap mocht door enkele afzeggingen meespelen met onder meer Thierry Henry, Robin van Persie en Ryan Giggs. Met Anderlecht trainde Vlap de voorbije tijd op het complex van Manchester City: "Kompany wilde ons laten zien hoe bij deze club wordt gewerkt. Na de training vroeg hij of er een paar vrijwilligers waren om bij de Premier League-legends te spelen. Ze hadden namelijk een paar afzeggingen", begint Vlap zijn verhaal tegenover het Algemeen Dagblad.

Als vervanger van Van Persie kreeg Vlap zelfs speeltijd: "Ik hoefde niet te spelen, vond het al mooi dat ik erbij zat. Maar als je dan op het bankie zit in zo'n stadion, dan begint het toch te kriebelen. Robin van Persie kwam vlak voor tijd naar me toe, vroeg of ik nog even wilde invallen. Vond ik mooi van hem. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou meemaken. Dit vergeet ik nooit meer."

Ook interessant