Straf! Win meer dan acht (!) keer je inzet terug als Anderlecht thuis wint tegen Celtic

Na het ontslag van coach Weiler won Anderlecht twee matchen op rij. Onder interim-trainer Frutos kon het in de beker winnen tegen Westerlo en won het ook moeizaam tegen Waasland-Beveren. Nu volgt echter een veel moeilijkere opdracht voor de Argentijn: punten pakken thuis tegen Celtic in de Champions League. 

Beide ploegen gingen in het openingsmatch kansloos onderuit. Ondanks de rode kaart van Kums kon RSCA de schade nog beperken tegen Bayern (3-0), maar Celtic viel volledig door de mand met een 0-5 thuisnederlaag tegen PSG. Voor beide ploegen is het nu dus een belangrijke match. 

Celtic doet het echter enorm zwak in de Champions League. De laatste overwinning in de poulefase dateert al van oktober 2013 (!) toen het thuis met 2-1 won tegen Ajax. De laatste uitzege dateert zelfs al van nog een jaar eerder op Spartak Moskou. 

Wint Anderlecht thuis tegen Celtic? Krijg 20 euro terug als je 10 euro inzet. 

Hoewel het nog maar de tweede wedstrijd is in de poulefase mag het belang van de match zeker niet onderschat worden. Beide ploegen zullen, behoudens een mirakel, onderling vechten om de derde plaats in de poule én het bijhorende Europa League-ticket. We verwachten dus twee ploegen die zullen pokeren en niet vol voor de aanval durven trekken. Op 5 december, op de laatste speeldag, staat er immers Celtic-Anderlecht op het programma. Een nederlaag nu kan er voor zorgen dat die wedstrijd overbodig wordt en dat willen beide teams sowieso voorkomen.

Krijg 20 euro terug als je 10 euro inzet om minder dan 3 goals in #ANDCEL 

De laatste Champions League-match in het Astridpark werd ook winnend afgesloten door Paars-Wit: Galatasaray ging met 2-0 voor de bijl. Ook de laatste confrontatie in 2003 tussen Anderlecht en Celtic werd gewonnen door Anderlecht: 1-0. Aruna Dindane zorgde toen voor het enige doelpunt ondanks het vroege uitsluiting van Glen De Boeck. 

Wint Anderlecht opnieuw met 1-0 van Celtic? Krijg maar liefst 8 (!!) keer je inzet terug (KLIK HIER)

Bij Anderlecht wordt veel verwacht van Henry Onyekuru. Door de waarschijnlijke afwezigheid van 'Teo' wordt de huurling van Everton het speerpunt in de ploeg van Frutos. Met 4 goals in 5 basisplaatsen wordt dan ook meer dan terecht naar hem gekeken. 

Verdien 65 euro met een inzet van amper 10 euro als Onyekuru het net weet te vinden.Â