Antwerp-fans maken Genk belachelijk met zelfgemaakte 'fandag': "Hoe omgaan met missen titel?"

Het voetbalseizoen 2022-2023 werd misschien wel de meest memorabele in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Drie ploegen die in anderhalf uur even virtueel kampioen waren, spannender moet het niet worden. Vooral bij KRC Genk liet het een wonde achter: de Limburgers stonden al klaar om te vieren, maar toen kwam daar Toby Alderweireld... En zo ging de titel dus niet naar Genk, maar wel naar Antwerp. En dat wrijven ze hen graag nog eens onder de neus.

Antwerp-fans lachen met fandag KRC Genk

Bij De Vierkante Paal, de bekende podcast door en voor Antwerp-supporters, trokken ze dit weekend hun lolbroek aan. Ze maakten een affiche met alle activiteiten die zouden kunnen doorgaan op de fandag van KRC Genk. Zo is er tijd voor een cursus anger management met Dimitri De Condé. Daarmee refereerden ze aan het incident met Jan Vertonghen van de vorige speeldag. Lees hieronder even mee.

@voetbalflitsen.be Limburg was klaar voor een dik titelfeest, maar dan viel de bal voor de voeten van Toby Alderweireld... 🔥 #proleague#jupilerproleague#jpl#gnkant#usgclu#antwerp#rafc#fouryoupage#fyp#yourpage#footballvideos#tobyalderweireld#alderweireld♬ origineel geluid - Voetbalflitsen België
Ook interessant