LOL! Amateurploeg staat kleedkamer af voor komst Genk en verhuist naar mobiele douches

KRC Genk neemt het woensdagavond op tegen Winkel Sport. Het gaat om een wedstrijd uit de 1/16de finales van de Croky Cup. Winkel Sport is een ploeg uit Eerste Nationale dat daar momenteel tiende staat. In de vorige ronde van de Beker haalden ze het van streekgenoot Mandel United na strafschoppen.

Winkel Sport

In Sint-Eloois-Winkel spreken ze van 'de match van de eeuw'. Het wordt een erg lastige klus tegen KRC Genk, maar de Limburgers verkeren wel in een kleine crisis. Het is dus niet onmogelijk dat de West-Vlamingen geloven in een stunt. Winkel Sport speelt thuis en wil zich van haar meest sympathieke kant laten zien.

Kleedkamers

Zo heeft Winkel Sport besloten om haar accomodatie aan te passen voor de komst van de bekerwinnaar. Vier kleine kleedkamers worden omgebouwd tot twee grote kleedkamers die de ploeg van van den Brom mag gebruiken. De thuisploeg staat dus haar douches af, want zij verhuizen naar mobiele kleedkamers en douches naast de kantine. Een erg mooi gebaar van de West-Vlamingen. Werpt dat zijn vruchten af?

winkel sport krc genk