THROWBACK! Dirar gaat zwaar in de clinch met Brugs publiek: "Laat je ploeg maar in de steek" (VIDEO)

Er is er ééntje jarig vandaag... Niemand minder dan Nabil Dirar blaast 37 kaarsjes uit. Jarenlang was hij een van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Eerst bij Westerlo, daarna vier jaar bij Club Brugge. Een periode met ups en downs. Als hij zijn dagje had, was hij zo goed als niet te stoppen. Helaas zagen we ook soms de andere kant van de medaille: zijn bijzonder hitsig kantje. Dan denken we onmiddellijk terug aan een incident uit 2011. Dirar ging toen openlijk in de clinch met ploegmaat Vadis Odjidja én het publiek van blauw-zwart. Tegenwoordig zit de beste man zonder ploeg.

Nabil Dirar Vadis Odjidja Club Brugge publiek

Veel Club-fans zullen zich 3 december 2011 nog wel herinneren. Club won die dag met 4-1 van KV Kortrijk, maar de match werd ontsierd door een incident. Nabil Dirar - die zelf al twee assists had gegeven en sterk speelde - werd kwaad op Vadis Odjidja nadat die laatste de bal niet wilde afgeven. Dat was niet naar de zin van het Brugs publiek... Dirar ging daarna zelfs openlijk in de clinch met de spionkop. Zelden geziene beelden. Spreekkoren als 'laat je ploeg maar in de steek' rolden over de tribune die avond.

Reactie Dirar op incident

Dirar verontschuldigde zich later publiekelijk en reageerde op het incident: "Toen ik nadien de beelden zag van dat incident schaamde ik me diep. Alleen naar het begin kijk ik, om dan weg te zappen. Ik had het idee dat iedereen tegen me was. Een vreemdeling voor mezelf, zo voelde ik me. Ongelooflijk, want ik zat goed in de match. En toch voelde ik me aangevallen.".