NU AL WEG? 17-jarig TOPTALENT van Club dat dit seizoen INDRUK maakte, kent interesse van... AC Milan!

Antonio Nusa is één van de grootste ontdekkingen dit seizoen bij Club Brugge. Hij viel in de competitie al enkele keren zeer sterk in en ook in de historische 0-4 Champions League-zege tegen Porto maakte de 17-jarige Noor indruk. Hij zette de 0-4 eindstand op het bord en werd daarmee de op één na jongste doelpuntenmaker ooit in de Champions League, na Barcelona-goudhaantje Ansu Fati. En dat is ook de scouts van AC Milan niet ontgaan.

Antonio Nusa interesse AC Milan

De 17-jarige Noor zou volgens het Italiaanse voetbalmedium CalcioMercato namelijk concrete interesse kennen van de regerende Italiaanse landskampioen AC Milan, waar ook onder andere Charles De Ketelaere indruk maakte. Nusa tekende echter onlangs nog een contract bij Club tot 2025, dus een vertrek deze winter lijkt uitgesloten. Maar wie weet zien we de Noor over enkele jaren wel naast CDK aan de slag bij AC Milan...

Antonio Nusa tegen Cercle Brugge

Het 17-jarige Noorse toptalent speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen in de Brugse derby, die Club met 4-0 won, en pakte meteen uit met enkele geweldige acties en een assist voor de 3-0 van Casper Nielsen. En die prestatie was de Club-fans zeker niet ontgaan. 

Noa Lang Nusa

Toen Noa Lang deze zomer op vertrekken stond, werd hem gevraagd wie het nummer 10 van de Nederlander zou moeten overnemen bij blauw-zwart. De Nederlander koos niet voor de evidentere namen zoals pakweg Skov Olsen of Buchanan, maar verraste door de 17-jarige Nusa naar voor te schuiven als zijn ideale opvolger: "Met Nusa staat mijn opvolger eigenlijk al klaar. Ik zeg soms tegen hem voor de grap: 'Jij bent de enige die na mij het nummer 10 mag dragen. Want ik weet niet of anderen dat gaan aankunnen - ze hebben grote schoenen te vullen.'", vertelde Noa Lang vol verwachting.

Noa Lang ziet Antonio Nusa als vervanger bij Club Brugge

Antonio Nusa scoorde zijn eerste goal op het veld van Union in de play-offs. De Club-fans waren toen ook al lyrisch over hun talentje.

Antonio Nusa

Ook interessant