Opvallend! Deze amateurclub scoorde 102(!) goals in 20 matchen… en staat toch maar tweede

SKV Oostakker beleeft een ongelofelijk seizoen in Vierde Provinciale. Ze scoorden maar liefst 102 goals in amper twintig matchen, een gemiddelde van vijf doelpunten per wedstrijd. Wat nog opvallender is: ze staan maar tweede in het klassement, op vier punten van de Muide, de eerste in de stand. Een onwaarschijnlijke statistiek die de geschiedenisboeken zal ingaan, zeker als ze in de resterende negen wedstrijden koploper Muide nog weten in te halen. 

SKV Oostakker

De Oost-Vlaamse club ontstond in 1979 en promoveerde tussen 1990 tot 2003 van Vierde Provinciale naar Eerste Provinciale. Daarna was de hoogconjunctuur voorbij en in 2006 kwam geel-zwart in Derde Provinciale terecht. In 2007 werden ze daar nog kampioen, maar er volgden in 2009 en 2010 twee opeenvolgende degradaties, waardoor ze in Vierde Provinciale belandden. 

Dit seizoen beleeft SKV Oostakker én van de beste seizoenen in hun 43-jarige bestaan. Ze scoorden maar liest 102 goals in amper 20 wedstrijden en kregen er 28 tegen. Toch staan ze op vier punten van leider Muide, die twee matchen minder verloren. In de resterende negen matchen zullen ze er nog alles aan doen om er over te springen en te promoveren naar Derde Provinciale

skv oostakker 102 goals in 20 matchen

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link