Vanaf vandaag vertegenwoordigen Hazard en Kaminski België op prestigieus FIFA 20-toernooi

Het is algemeen bekend dat profvoetballers al eens graag een potje FIFA spelen in hun vrije tijd. Doordat alle competities stil liggen, is er meer tijd om FIFA te spelen. European Leagues, de vereniging van de Europese professionele voetballeagues, lanceerde dan ook een internationale e-competitie op FIFA 20 voor 8 Europese topcompetities. De competitie wordt vertegenwoordigd door 4 spelers (2 profvoetballers/bekendheden en 2 professionele FIFA-players).

Jupiler Pro League

Voor de JPL werden Thomas Kaminski (KAA Gent) en Kyllian Hazard (Cercle Brugge) uitgekozen. De e-sporters die de JPL zullen vertegenwoordigen, zijn ShadooW van Standard de Liège en ZayroR van STVV. De eerste 2 wedstrijd wordt vanavond om 18u 'gespeeld'. Onze Belgische competitie neemt het op tegen eLiga Portugal en eLaLiga Santander. Elke wedstrijd bestaat uit 2 FIFA20-games (e-sporter vs. e-sporter en profvoetballer/bekendheden vs. profvoetballer/bekendheden) en de gecombineerde score zal het resultaat van elke wedstrijd bepalen. De wedstrijden zijn te volgen op Proximus! 

Vanavond om 18u!

Bekijk hier het format!

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: