37-jarige JPL-legend met 5 landstitels en 150 goals zit voor 2de keer zonder club ... 400k waard

Wie pikt Diemerci Mbokani op? De 37-jarige spits met een palmares om 'U' tegen te zeggen zit zonder club en is dus gratis op te pikken. Afgelopen seizoen speelde hij nog ijzersterk bij SK Beveren, samen met teamgenoot Thierno Barry. Hij scoorde 14 doelpunten en gaf acht assists in 23 wedstrijden, geen onaardige statistieken op 37-jarige leeftijd. Nu zit hij dus zonder club. Mbokani is amper 400k waard. Hij won maar liefst 5 titels in België.

Mbokani zonder club

Dieumerci Mbokani zit op 37-jarige leeftijd zonder club. Na een avontuur bij SK Beveren in 1B werd zijn contract, ondanks een erg goed seizoen, niet verlengd. Mbokani is amper 400k waard, maar zijn looneisen zijn erg hoog waardoor vele clubs afschrikken. Hij is dan ook al 37 jaar oud en hij zal er niet jonger op worden. Wie pikt de ex-Gouden Schoen-winnaar op?

Dieumerci Mbokani

Mbokani begon zijn carrière bij TP Mazembe om dan later naar Anderlecht te vertrekken. Na een jaar uitlenen keerde hij terug naar TP Mazembe, dat hem verkocht aan Standard Luik. Daar speelde hij drie erg goede seizoenen - met onder meer twee titels - en versierde hij een transfer naar Monaco. Daar werd hij uitgeleend aan Wolfsburg en uiteindelijk verkocht aan Anderlecht. Ook bij Anderlecht kende hij een heel goede periode en werd voor maar liefst elf miljoen euro verkocht aan Dynamo Kiev. 

Na Dynamo Kiev volgen er passages bij Hull City en Norwich City. In 2021 koopt Antwerp de spits en keert hij terug naar België. Na amper een seizoen verlaat hij België al en vertrekt hij naar Koeweit. Zes maanden later liep zijn contract daar al af en tekende SK Beveren hem transfervrij. Nu zit Mbokani op zijn 37ste zonder club, wie pikt hem op?