PIJNLIJK! Ex-Club-flop scheurt kruisbanden af van rechterknie en is maanden out... speelt in Griekenland!

Dylan Seys: het is een naam die bij de meeste voetbalkenners allicht een belletje doet rinkelen. De ondertussen 26-jarige Belg werd opgeleid bij Club Brugge en heeft al een rijkgevulde carrière achter zich. Naast periodes bij blauw-zwart en Moeskroen in België speelde de flankaanvaller ook al in Israël en Nederland. Bij onze Noorderburen speelde hij onder andere voor FC Twente, zoals Jorn Brondeel. Maar nu ging hij het voetbalgeluk zoeken in Griekenland. Jammer genoeg zit zijn seizoen er al op door een zware blessure aan de rechterknie.

Blessure Seys rechterknie

Dylan Seys had met zijn transfer naar Griekenland eindelijk weer een doel. Hij kon zich daar weer in de kijker spelen en zo nieuw leven in zijn carrière proberen blazen. Een enorm zware blessure gooit echter roet in het eten van zijn comeback. Hij heeft namelijk de kruisbanden van zijn rechterknie volledig afgescheurd. Binnenkort zal hij dan ook worden geopereerd. Veel beterschap Dylan Seys! 

Seys naar Griekenland

Dylan Seys speelde het afgelopen seizoen bij het Nederlandse Helmond Sport. Daar kwam hij in 26 wedstrijden vier keer tot scoren en was hij ook viermaal de aangever van een doelpunt. Zijn goede seizoen leverde hem een transfer op naar AE Kifisias, zij spelen in de Tweede Divisie van Griekenland. Dat een transfer naar Griekenland nieuw leven kan blazen in een carrière vraag dat maar aan Hugo Cuypers. Wij wensen de rechterflankaanvaller alvast veel succes in Griekenland! 

Dylan Seys van Helmond naar Kifisias in Griekenland

Doelpunt Dylan Seys

Dit doelpunt maakte Dylan Seys in december 2021 tegen De Graafschap!