RSCA-fans hebben DUIDELIJKE MENING na winst en leidersplaats van RSCA Futures in 1B!

Het gaat niet goed de laatste tijd bij RSC Anderlecht. En dat is nog heel licht uitgedrukt. De mannen van Mazzu draaien helemaal zot en vormen gewoonweg geen team. RSCA Futures doet dat wel en staan momenteel aan de leiding in de Challenger Pro League. Ze wonnen gisteren ook weer erg gemakkelijk van Virton met 3-1. Lucas Stassin scoorde weer een doelpunt, de fans willen hem dan ook graag bij het A-team zien.

RSCA-fans over leiderplaats Futures

De Anderlecht-fans zijn erg blij voor de Futures en vinden dat enkele spelers een kans verdienen bij de A-kern. Felice Mazzu nam Lucas Stassin voor het eerst op in de selectie voor de Europese wedstrijd tegen West Ham. Hieronder enkele reacties van Anderlecht-fans na de leidersplaats van RSCA Futures:

"Het punt is er niet. De Futures staan eerste in het klassement door voetbal van eigen bodem te spelen, met de ware identiteit van RSCA en het werkt. Door hun DNA niet te verraden, dat is de enige manier om resultaten te boeken.
+Mazzu/Vandenbempt's excuses over Neerpede zijn fout."

 "RSCA futures is het echte voetbal waar we van houden. Het voetbal van Anderlecht! Die waar je maar 25% van de duels wint op een wedstrijd .... maar waar je 20 keer schiet, waar je dribbelt, waar de balcirculatie goed is en altijd met als doel de vrije man te vinden ! "

Hieronder een leuke video van Mario Stroeykens in de KDB-cup in 2019 tegen FC Barcelona:

Ook interessant