Nu al ... Strasbourg-fans vellen pijnlijk oordeel over Abakar Sylla na 3-0 nederlaag tegen Monaco

Strasbourg, de club van Rode Duivel Matz Sels, ging zondag met zware 3-0 cijfers onderuit tegen AS Monaco. De Franse club heeft veel ambitie dit seizoen sinds de samenwerking met Chelsea, maar is leed dus op speeldag twee meteen al een zware nederlaag. Abakar Sylla, die vorige maand voor twintig miljoen euro overkwam van Club Brugge, speelde een ongelukkige wedstrijd. De jonge Ivoriaan was zowat bij elke tegengoal betrokken. Zowel de coach als fans waren streng voor hem!

Abakar Sylla vs Monaco

Patrick Vieira, coach van Strasbourg, was al niet te spreken over de prestatie van de ex-Club Brugge-verdediger. "Ik verwacht vooral dat Abakar Sylla goed verdedigt. Hij had het recht niet om de bal in dit deel van het veld te verliezen. Hij is een speler die zich aan het aanpassen is aan Ligue 1 en het zijn dit soort fouten die hem zullen helpen om vooruitgang te boeken". Hieronder lezen we ook kwade reacties van Strasbourg-fans. Zij vinden twintig miljoen euro veel te veel geld voor deze Sylla. Opvallend: vorige week waren diezelfde fans nog zéér lovend over doelman Matz Sels.

"20 miljoen euro voor Sylla? Echt?"

"Sylla, je wordt gek van hem"

"Twintig miljoen euro. Dat is de tweet" 

"De Sylla-flop voor de eerste twee matchen" 

"Sylla in twee wedstrijden doet met Stefan Mitrovic missen" 

"Sylla is een terrorist in je team" 

"Sylla ga weg" 

"Sylla is in alle opzichten duur" 

"20 miljoen euro geven aan jongens die geen garantie zijn op vooruitgang. We gedragen ons gewoon weer belachelijk met de 56 miljoen euro die we hebben uitgegeven" 

"20 miljoen voor Sylla?" 

"Sylla was tenminste bij elk doelpunt beslissend" 

"Sylla, grote stront" 

"Sylla gaf ons een ongelooflijke disasterclass"

"Op dit moment zijn Angelo en Sylla gewoon marketingmateriaal" 

"20 miljoen euro voor een jongen die het normale werk van een centrale verdediger nog niet eens kan doen. Voor 5x minder hadden we 10 keer meer kunnen hebben zonder afhankelijk te zijn van Chelsea"

"Abakar Sylla is op dit moment ver weg bij Strasbourg" 

"Hij is verantwoordelijk voor de drie doelpunten" 

Ook interessant