Arsenal-fans hebben DUIDELIJKE boodschap voor Lokonga na uitleenbeurt aan Luton

De voetballiefhebbers onder ons zouden haast vergeten dat Sambi Lokonga nog steeds een speler van Arsenal is. De 23-jarige middenvelder zal dit seizoen echter niet voor de Gunners spelen, want op de laatste dag van de transferperiode werd hij uitgeleend aan promovendus Luton Town. Arsenal haalde Lokonga in 2021 voor meer dan zeventien miljoen euro weg bij Anderlecht. Een onverdeeld succes werd de transfer niet, want de Rode Duivel met één cap moest vaak tevreden zijn met een rol als bankzitter. 

Nieuwe kans bij Luton Town

Vorig seizoen werd Lokonga een halfjaar uitgeleend aan Crystal Palace, maar ook daar kon hij zijn stempel niet drukken. Mikel Arteta gelooft schijnbaar nog in de middenvelder, want in plaats van een definitieve verkoop, wordt de jonge Belg voor een jaar bij Luton Town gestald. Daar wordt hij ploegmaat van Thomas Kaminski die bij Blackburn Rovers vertrok. De Arsenal-fans lijken niet rouwig om het vertrek van Lokonga. Ze zien geen meerwaarde in een uitleenbeurt en zien hem graag vertrekken bij hun club. We bundelden enkele reacties van de Arsenal-fans.

"Dat is zijn niveau"

"Kom nooit terug"

"Flop gegarandeerd"

"Ze hebben deze jongen ooit met Kanté vergeleken"

"Man ging van wonderkind naar de slechtste transfer op maar 22-jarige leeftijd. Hoe clubs je niet willen als 22-jarige moet bestudeerd worden in Harvard"

"Arsenal bij het begin van de transfer 😅, Arsenal op het einde ☹️"

"Zelden zo een nutteloze deal gezien"

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link