Fans balen na vertrek van geliefde Belg naar Premier League: "I feel lost, but he deserves this move"

Thomas Kaminski ruilt Blackburn in voor Luton Town, de promovendus uit de Premier League. Een mooie stap vooruit op een ideaal moment in zijn carrière. Kaminski is 30 jaar oud en doet er alles aan om zijn eerste cap voor de Rode Duivels te bemachtigen. Bij Blackburn maakte hij een zeer goede indruk in de drie seizoenen dat hij er speelde. Vorig seizoen verloor hij in de tweede seizoenshelft zijn basisplek, waardoor het logisch was dat de doelman op zoek ging naar meer speelminuten. De Blackburn-fans vinden het alvast zéér spijtig dat hij vertrekt, maar wensen Kaminski veel succes bij Luton! Youri Tielemans maakte dan weer indruk in een oefenmatch met Aston Villa.

Thomas Kaminski naar Luton

"Boos zijn is niet het juiste woord"

"De club is momenteel een puinhoop" 

"Ik ben hier helemaal kapot van. Hij is zwaar ondergewaardeerd. Ik wens Thomas Kaminski het allerbeste, hij is een keeper van hoge kwaliteit en is fantastisch voor ons geweest. Het zal een grote leegte zijn om op te vullen" 

"Pijn" 

"Ik wil huilen, mijn GOAT" 

"Hij was absolute klasse voor ons. We zullen hem missen. Luton heeft een juweeltje in handen. Ik zal voor ze duimen zolang Kaminski hun nummer 1 is. Veel geluk Thomas Kaminski" 

"Een groot verlies. Het beste en dankjewel, Thomas Kaminski" 

"Ik voel me verloren, maar hij verdient deze stap" 

"Veel geluk Thomas Kaminski, één van de beste keepers die we ooit hebben gehad" 

"Veel geluk Thomas Kaminski, je was de beste keeper die we in jaren hebben gehad" 

"Spijtig om hem te zien gaan, maar hij verdient zijn kans op het hoogste niveau, hij is uitstekend geweest voor ons. Ik wens hem niets anders dan het beste" 

"Verdrietig om hem te zien gaan - beste keeper die we hadden sinds Big Brad. Maar ik begrijp waarom we dit hebben gedaan, en hij verdient zijn kans in de Premier League. Veel succes Thomas!" 

Thomas Kaminski vs Rotherham

Vorig seizoen kreeg Kaminski nochtans veel kritiek na de 4-0 nederlaag tegen Rotherham...

"Bij Sky Sports waren ze daarnet nog aan het zeggen dat Kaminski de beste keeper van de competitie is..."

"Ik snap er echt niets meer van. Wtf is er mis met ons. Kaminksi is dramatisch."

"Het is een echt zootje en dat vat de tweede helft samen. Vreselijke wedstrijd van Kaminski..."

"Ongelooflijk slecht opnieuw. Deze verdediging bakt er niks van en daar bedoel ik ook Kaminski mee. Hij is niet zo goed als iedereen denk dat hij is."

"Ik ga nooit meer naar de Rovers kijken op tv. Laf, karakterloos, net als al onze andere verloren wedstrijden. Als we geen kwaliteit meer binnenhalen deze transferperiode, dan hebben we meer kans om in het rechterrijtje te eindigen dan in de plat-offs. Kaminski mag beschikken. Zo slecht is hij."

Hieronder vind je een video van Kaminski bij Kortrijk tegen Antwerp in 2018:

Ook interessant