Zuid-Amerikanen zijn smoorverliefd op hun 'MOTM' na 1-0 zege in WK-voorronde: "Hij was overal!"

Terwijl wij in Europa kwalificatiematchen aan het afwerken zijn voor het EK van 2024 in Duitsland, zijn ze in andere continenten al bezig met kwalificatiematchen voor het WK van 2026 in de VS, Canada en Mexico. Zo stond donderdagnacht de wedstrijd tussen Colombia en Venezuela op het programma, Colombia speelde thuis in een kolkend stadion. De wedstrijd had ook een Belgisch kantje, zo stond Daniel Munoz aan de aftrap voor Colombia. Colombia won de wedstrijd met 1-0 en de man van de match was...Daniel Munoz. Op Twitter kreeg de Genkie dan ook veel lof door de Zuid-Amerikanen. Voetbalflitsen zet enkele tweets op een rij:

Daniel Munoz MOTM vs Venezuela

"Daniel Munoz man van de wedstrijd"

"Wat een goed spel van Daniel Munoz"

"Daniel Munoz speelde een geweldige wedstrijd op de flanken!"

"Colombia wint terecht met 1 - 0 in een overdreven fysieke wedstrijd tegen Venezuela. Daniel Muñoz, de rechtsback, is de speler van de wedstrijd, hij was degene die de Colombia het spel gaf, hij was overal bij. Misschien mistte hij meer precisie, maar hij is niet slecht."

"Goede start van de play-offs. Zeer goed spel van Daniel Muñoz, Lerma en Lucumi. James weinig minuten, maar hij kwam op en sloot aan. Goede Borré."

 "We hebben gewonnen, tot nu toe gaat het goed, dankzij Daniel Muñoz 👌"

Ook interessant