19-jarige dochter van Michael Owen neemt deel aan Love Island ... PRACHTIGE verschijning!

Gemma Owen is de 19-jarige dochter van Michael Owen, in het verleden speler van Liverpool, Real Madrid, Manchester United en de Engelse nationale ploeg. Onlangs werd bekend gemaakt dat zij zal deelnemen aan Love Island. Dat is is een realitydatingprogramma waarbij een aantal jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een prachtig eiland. Dag en nacht staan ze onder toezicht van camera's en de bedoeling is om zo de ware liefde te vinden. 

Gemma Owen

Opvallend: onlangs werd er gespeculeerd dat Gemma Owen nog actief was op OnlyFans omdat er foto's opstonden die leken op die van haar. Uiteindelijk plaatste de 19-jarige Britse dit statement op haar Instagram story: "Blijkbaar laat een man foto's circuleren waarin hij claimt dat ik het ben. Deze foto's werden genomen van het OnlyFans-account van dit meisje. Deze foto's zijn duidelijk niet van mij. Bedankt aan het meisje om het op te helderen. Voor de goede orde: ik heb GEEN OnlyFans."

Love Island

Hieronder zetten we enkele knappe foto's van Gemma Owen op een rijtje. Het is nog steeds een vraagteken hoe het komt dat zij nog steeds single is. Ze heeft een prachtig lichaam en zou perfect als model kunnen werken. Wie weet komt daar met Love Island verandering in!

Ook interessant