Vriendin van JPL-speler én nieuwste aanwinst van Mechelen Ladies ... Dit is Silke Baccarne

Kende jij Silke Baccarne al? Ze is 22 jaar oud en doelvrouw bij Aalst Ladies. Baccarne eindigde dit seizoen met haar club op de laatste plaats in de Scooore Super League, de hoogste vrouwenreeks in België. De mindere prestaties van haar club hebben geen invloed op haar, integendeel zelfs. De knappe keepster van Aalst Ladies gaat de Ajuinen verlaten voor een nieuwe club. 

Transfer naar KV Mechelen

Nu het seizoen is afgelopen, is het de hoogste tijd voor transfers. Zo ook in het vrouwenvoetbal. Silke Baccarne zal het nieuwe seizoen beginnen bij een nieuwe club namelijk: KV Mechelen ladies. De Antwerpse club maakte dit seizoen de overstap naar de Scooore Super League. Silke zal dus niet, zoals haar club Aalst Ladies, moeten zakken naar de tweede klasse van het vrouwenvoetbal. De keepster is niet zomaar de eerste de beste. Vorig seizoen werd ze door haar club bekroond tot Lady of the Year. Vorig seizoen maakte ze zelfs een doelpunt! Deze kan je hieronder zien

Silke Baccarne goal

Relatie

De doelvrouw van Aalst Ladies heeft een relatie met Toon Raemaekers, speler van JPL-ploeg OH Leuven. Dat zal aan de eettafel hoogstwaarschijnlijk vaak over voetbal gaan. Haar vriend is een opkomend talent en hij speelde dit seizoen één wedstrijd als centrale verdediger, tegen Cercle Brugge. 

Foto's van Silke Baccarne

Op Instagram heeft Silke Baccarne momenteel ruim twee duizend volgers. Ze speelde vroeger nog voor Hemiksem, Lierse en Kontich, terwijl ze geboren werd in Wilrijk. Hier kan je enkele foto's van haar bekijken.

Silke Baccarne op training

Net binnen