Verdien 3x je inzet als er meer dan 3 goals vallen in Club Brugge-Charleroi (+ 4 andere betting tips)

We trappen het Belgische voetbal vanavond opnieuw op gang. Naast de uitgestelde wedstrijd KV Oostende - Genk staat ook de bekertopper Club Brugge - Charleroi op het programma. Lees: de nummers één en twee uit de competitie tegen elkaar voor een ticket in de halve finale van de Croky Cup! 

Beide ploegen zijn aan een waanzinnig sterk seizoen bezig, mede danzij de aanvallende sterkte van de clubs. Zo scoorde Club Brugge dit seizoen al het meeste doelpunten (53), gevolgd door Charleroi (37). We mogen ons dus aan wat aanvallend geweld verwachten deze avond. 

Verdien 30 euro als je 10 euro inzet op meer dan 3 goals in de match 

Het belooft geen makkelijke match te worden voor Club Brugge. Eind 2017 wankelde de thuisreputatie van Club Brugge al eens toen Moeskroen op bezoek ging. De komst van Charleroi wordt dus een grote test. Charleroi is zelfs een van de laatste ploegen die punten kon sprokkelen in Jan Breydel, eind vorig seizoen. Toen werd het 1-1. We zien Charleroi Club Brugge dus wel het vuur aan de schenen leggen, al denken we dat Club Brugge zich wel zal kwalificeren voor de halve finale.

Verdien 3,2 keer je inzet als Club Brugge wint, maar Charleroi ook scoort 

Andere mogelijke bets: 

  • Club Brugge staat voor aan de rust en wint: odd. 2.3 
  • Club Brugge scoort meer dan 2 goals: odd. 3 
  • Correct uitslag is '3-1': odd 13

De vorige confrontatie werd gewonnen door Club Brugge met 1-2. Limbombe verloste Club Brugge in de laatste minuten van de match.