LOL! Op webshop Club Brugge kon je alsnog truitje van afgeketste miljoenentransfer kopen

Club Brugge ging deze transferperiode al naarstig opzoek naar nieuwe versterkingen. Eerder stonden Andy Carroll en Benik Afobe al dicht bij een transfer naar blauw-zwart, maar tot een akkoord kwam het niet. Nu komt er bij de misgelopen transfers nog een derde naam, namelijk die van Vedat Muriqi. Voor de Club-fans is dat in ieder geval een goede zaak, want zij lieten eerder al weten dat ze de Kosovaarse spits niet graag zagen komen. Bij Club waren ze nochtans erg overtuigd dat hij zou komen, zo blijkt...

Vedat Muriqi truitje webshop

Leuk weetje bij Muriqi: bij blauw-zwart waren ze zo overtuigd van zijn komst dat het dinsdagavond nog gewoon mogelijk was een truitje te kopen van de Kosovaar, mét naam en nummer. 

Vedat Muriqi

Het is geen geheim dat Club Brugge nog steeds aan het zoeken is naar een aanvaller om de selectie te versterken. Daarmee wil blauw-zwart inspelen op een mogelijk vertrek van Charles De Ketelaere. Zoals gezegd was Vedat Muriqi niet de eerste optie, maar hij zou wel een recordtransfer geweest zijn. Er lag een bod van tien miljoen euro op tafel. Maar slechte fysieke testen gooiden roet in het eten. Op Twitter zijn de fans van Club Brugge het eens, en zijn ze blij dat deze transfer niet doorgaat. 

Reacties Club-fans

Ook interessant