Alweer? Beerschot-speler lacht zich KAPOT met Antwerp na mislopen titel: "Waar was da feestje?"

Antwerp is er zondag (nog) niet in geslaagd om haar eerste titel in 66 jaar tijd te grijpen. The Great Old gaf namelijk een 1-0 voorsprong uit handen tegen een gehavend Union. Volgende week moet Antwerp wellicht winnen op het veld van Genk om alsnog kampioen te worden. Het pijnlijke resultaat voor Stamnummer 1 tegen Union is voor sommige mensen echter lachen. Zo ook voor Frédéric Frans. De Beerschot-legende deelde op Twitter een duidelijke steek uit richting de grote rivaal.

Frédéric Frans Beerschot Antwerp

"Waar was dat feestje? Er gaan er veel vroeger thuis zijn denk ik", viel er te lezen op de Twitter-pagina van Frédéric Frans. De 34-jarige verdediger verlaat deze zomer weliswaar 'zijn' Beerschot, maar blijft er voor altijd een clublegende. Sinds januari 2020 kwam hij uit voor de Kielse Ratten en werd hij er een echte publiekslieveling. Met deze tweet zal hij zich er wellicht nog populairder maken...

frederic frans beerschot antwerp

Het is niet de eerste keer dat Beerschot-speler Frédéric Frans een sneer richting Antwerp uitdeelt. Anderhalf jaar geleden deed hij het ook al op Twitter. "Ik zal mijn rollator alvast klaarzetten", vertelde hij vlak voor de derby tussen Beerschot en Antwerp. Daarmee verwees de Beerschot-speler naar het voorval van enkele maanden daarvoor, toen een Antwerp-supporter een rollator gooide richting fans van Frankfurt. 

frederic frans beerschot antwerp derby rollator twitter

Frans werd onder andere geliefd bij de fans omdat hij na de match altijd nuchtere en eerlijke interviews gaf...

Ook interessant