Ervaren rot uit de JPL trok naar 1ste Amateur om kampioen te worden ... maar speelt nu in B-kern

Alessandro Cordaro speelde in het verleden al bij Bergen, Charleroi, Mechelen en Zulte Waregem. Tegenwoordig komt hij uit voor Excelsior Virton, de nummer vier uit Eerste Amateur. Voor aanvang van het seizoen had de 32-jarige vleugelspeler grootste ambities met zijn nieuwe ploeg, maar dat lijkt op een nachtmerrie uit te draaien.

Cordaro werd er namelijk naar de B-kern gestuurd. En dat zonder een goede reden laat hij zelf weten bij La Dernière Heure. "Begin deze week kreeg ik te horen dat ik met de B-kern moet meetrainen. Meer uitleg kreeg ik niet van de coach. Mijn ploegmaats waren met veel om mij op te bellen en te zeggen dat ze de beslissing evenmin begrijpen. Ze vragen zich nu zelfs af wie de volgende zal worden.", aldus Cordaro.

Cordaro denkt misschien wel dat het met zijn conditie/vorm te maken heeft. Hij had namelijk een jaar niet gespeeld en had tijd nodig om terug te komen. Ik kan het nog altijd, maar ik ben ondertussen 32 jaar. Toen ik toekwam, kreeg ik geen voorbereidingstijd. Ze zouden meer geduld getoond moeten hebben." , klinkt het bij de ervaren Belg.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!