Marokkaanse scheidsrechter levenslang geschorst na deze 4 discutabele strafschoppen

De Marokkaanse voetbalbond heeft scheidsrechter Hicham Tiazi voor het leven geschorst. Aanleiding is de wedstrijd op 21 december tussen Olympique Khouribga en Youssoufia Berrechid (4-1), een wedstrijd waarin hij liefst 4 strafschoppen gaf. En daar zat op zijn zachtst gezegd een luchtje aan.

Hattrick aan gegeven strafschoppen

De bezoekers kwamen na 11 minuten op voorsprong door een dubieuze penalty, na een overduidelijke schwalbe. Tiazi kon echter niet van partijdigheid beschuldigd worden, want in de eerste helft gaf hij ook nog eens 2 penalty's aan de thuisploeg, allebei met een grote kerststrik eromheen. Na rust deelde Hicham Tiaz nog een laatste cadeautje uit.

Extreem verkeerd

Volgens de voetbalbond maakte Tiazi 'extreem verkeerde' beslissingen en dat was reden om de scheidsrechter voor altijd van het voetbalveld te verbannen.

De 4 bewuste strafschoppen..  Oordeel zelf..