Kent u hem nog? Ex-Anderlecht-speler is momenteel vaste basisspeler in Portugese topclub

Misschien herinnert u Idrissa Doumbia iets beter van zijn uitleenperiode bij Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek toonde hij voor het eerst zijn vele kwaliteiten aan België (en Europa). Het begon allemaal in zijn thuisland voor de 22-jarige middenvelder, bij ES Bingerville om precies te zijn. Daar wist hij zich in de kijker te spelen van RSC Anderlecht, maar daar zou hij nooit zijn kans krijgen. Hij speelde slechts 5 wedstrijden voor Paars-Wit. 

Sterke opmars

Na een jaar bij Anderlecht werd hij dus uitgeleend aan Zulte Waregem. Daar speelde hij 34 wedstrijden en maakte hij ook een eerste keer kennis met de Europa League. Terug op Neerpede leek het duidelijk dat hij best verkaste en dat deed hij ook, naar het Russische Akhmat Grozny. Daar groeide hij in een halfjaar uit tot een sterkhouder en kreeg dan ook onmiddellijk de kans om naar Sporting CP in Portugal te trekken. Daar speelt hij nog steeds en staat ook steeds vaster in de ploeg. Een naam om in de gaten te houden.. 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube:

Ook interessant