Ierland-fans zijn HELEMAAL klaar met Josh Cullen (ex-RSCA) na verloren EK-kwalificatiematch tegen Nederland...

Zondagavond verloor Ierland met 1-2 thuis tegen Nederland in een belangrijke EK-kwalificatiematch met het oog op het EK van 2024 in Duitsland. Nederland en Ierland, die ook nog samen met Frankrijk in de groep zitten, worden gezien als de grootste kanshebbers voor de tweede plaats en het daarbij horende rechtstreekse ticket naar het EK. Er stond dus veel op het spel voor de Ieren, die voor hun eigen thuisaanhang geen mal figuur wouden slaan. Toch liep het mis, want de Ieren verloren met 1-2. Noa Lang (ex-Club), die 10 minuten voor tijd mocht invallen, liet bij de Oranje-fans een positieve indruk na. Josh Cullen (ex-RSCA), die 90 minuten speelde, werd dan weer fel bekritiseerd op zijn prestatie. Voetbalflitsen zet enkele kritische tweets over Josh Cullen op een rij:

Josh Cullen vs Nederland

"Wat doet die Josh Cullen eigenlijk?"

"Opnieuw een stomme pass van Cullen die leidt tot het doelpunt"

"Josh Cullen is absoluut slecht, zeg het al maanden"

"Josh Cullen zuigt op elk moment het leven uit elke voorwaartse beweging. Kiest altijd voor de veilige, achterwaartse pass. Er is een verschil tussen de boel op gang houden en weigeren verantwoordelijkheid te nemen en hij zit altijd aan de verkeerde kant."

"Ik snap niet hoe Josh Cullen ooit op dit niveau is gekomen in de Premier League. Langzaam, klein, dik, geeft de bal constant weg. Hij is echt waardeloos."

"Josh Cullen is waardeloos"

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link