Oef... 1B-club geeft 3-1 voorsprong weg tegen 1ste Nationaler in Croky Cup, maar wint nog op penalty's

Het was bijna een zeer gênante avond geworden voor Beerschot zaterdag. In de Croky Cup kwam het op een 1-3 voorsprong tegen Eerste Nationaler Lokeren-Temse, maar het gaf deze op het eind nog uit handen waardoor er verlengingen gespeeld werden en vervolgens penalty's genomen moesten worden. Daarin trokken de Antwerpenaren toch nog aan het langste eind en zo werd een blamage vermeden.

Lokeren-Temse 3-3 Beerschot in de Croky Cup

Na achttien minuten kwam Beerschot al op voorsprong: het was Michez die voor de openingsgoal zorgde. Via Alexander Maes hing Lokeren-Temse, de fusieclub die vorig seizoen wist te promoveren naar Eerste Nationale, de bordjes weer gelijk in de vijftigste minuut. Maar toen Beerschot weer op voorsprong kwam via een eigen doelpunt van Cassaert en via Matthys die voorsprong zelfs wist te verdubbelen, leek de wedstrijd gespeeld. Lokeren-Temse toonde zich echter weerbaar en wist via een goal van Lambo en de gelijkmaker van Braem in de negentigste minuut verlengingen uit de brand te slepen. Uiteindelijk draaide de match uit op penalty's, waarin Beerschot zich het meest koelbloedig toonde. Zo ontsnapte de club uit 1B op het nippertje aan een regelrechte blamage...

Bekijk hieronder de fantastische beelden van de gelijkmaker van Lokeren-Temse in de allerlaatste minuten:

@_ghcompany_ 93th minutes equalization feeling 🥷 Lokeren (3th league) go on prolongation with a beautiful last minute equalizer, against Beerschot who led the game 1-3 10 minutes before. Crazy scenes #lokeren#voetbal#voetbalvlanderen#ultras#crokycup#beerschot#lokerenfeesten#authenticslokeren#voetbalfan♬ son original - GH COMPANY