STRAF! Deze noteringen krijgen landen van betFIRST om het WK te winnen, België pas op 7!

In november en december van dit jaar vindt het Wereldkampioenschap voetbal plaats in Qatar. Een ongebruikelijke setting, maar dat verandert niks aan het belang van de Wereldbeker. Zeker voor onze Rode Duivels is dit misschien wel het belangrijkste WK ooit, omdat het volgens velen de laatste kans is om een prijs te winnen met deze 'gouden generatie'. Hoewel we nog steeds heel wat toppers in onze rangen hebben en we nog altijd bovenin meedraaien op de wereldranglijst, behoren we niet tot de favorieten om het WK te winnen.

Favorieten om het WK te winnen

betFIRST biedt nu al namelijk odds aan om in te zetten op de eindwinnaar van het WK 2022. Zo kunnen we dus meteen afleiden wie de favorieten zijn en ook wie van de kleinere landen ook wel eens zou kunnen verrassen. Van betFIRST krijgt België odd 13.00 om het WK in Qatar te winnen. Dat wil zeggen, als jij tien euro inzet op België, kan jij 130 euro winnen als de Rode Duivels het halen tot het einde. Zes ploegen zijn echter nog meer favoriet: Brazilië, Frankrijk, Engeland, Spanje, Argentinië en Duitsland. Hier kan je alle noteringen zien bij betFIRST.

Eden Hazard

Er zijn natuurlijk enkele redenen waarom België niet tot de top vijf favorieten hoort om het WK te winnen. Enerzijds is er de moeilijke loting, zo zal België normaal Duitsland of Spanje treffen in de achtste finales. Daarna komt hoogstwaarschijnlijk Brazilië aan bod. Bovendien is de selectie wat zwakker geworden dan vier jaar geleden door het wegvallen van onder meer Marouane Fellaini en Vincent Kompany. Bovendien is Eden Hazard momenteel niet klaar om het niveau te halen als in Rusland, wat quasi een must is om er alles uit te halen. Landen die ook de top tien halen bij de favorieten: Nederland, Portugal en Denemarken.

betfirst wk inzetten

Underdogs

Ploegen die de top tien net niet halen, maar volgens betFIRST wel een underdog zijn om het goed te doen op het Wereldkampioenschap zijn Kroatië, Senegal, Uruguay, Servië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico, Polen en Ecuador. Oekraïne en Wales zijn nog niet zeker van het WK, maar toch hebben ze al een odd gekregen van betFIRST. Zij krijgen notering 151.00 indien ze het WK zouden halen. Ontdek hier tien redenen om bij betFIRST in te zetten.

favorieten om het wk te winnen betfirst

Volgende landen krijgen een erg lage odd en worden uiteraard niet gezien als kanshebbers om het WK te winnen. Wel is er de mogelijkheid om op deze landen in te zetten, je weet nooit dat er een verrassing uit de bus komt. Japan, Marokko, Kameroen, Ghana, Qatar, Tunesië en Zuid-Korea zien we terug vanaf plek 30. Peru en Schotland spelen nog barragematchen en nemen dus nog niet zeker deel aan het WK.

favorieten om het wk te winnen betfirst

Volgens betFIRST zijn onderstaande ploegen de zwakste landen van het WK, zij krijgen dan ook de laagste noteringen. Het gaat om Saudi-Arabië en Iran, die al zeker meespelen op het Wereldkampioenschap. Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Arabische Emiraten en Costa Rica moeten zich nog zien te plaatsen, maar dan nog wordt er niet verwacht dat ze er potten zullen breken. Registreer je nu bij betFIRST

favorieten om wk te winnen betfirst

betFIRST is een officiële partner van Voetbalflitsen en biedt als bookmaker de hoogste noteringen van België aan. Wij geven jou hier 10 redenen om zich te registreren bij betFIRST!

betFIRST bookmaker voetbalflitsen