Ann-Sophie Van Triel is de ex-WAG van Tuur Dierckx en de huidige vriendin van Gers Pardoel

Ann-Sophie Van Triel is de 25-jarige vriendin van Gers Pardoel (40). In de voetbalwereld kennen we haar vooral als de ex-WAG van Tuur Dierckx. De 26-jarige linksbuiten speelt voor KVC Westerlo en heeft een marktwaarde van 750.000 euro. Helaas kende Dierckx al veel blessureleed in zijn carrière. Momenteel is hij opnieuw aan het herstellen van een gescheurde kruisband. In het verleden speelde hij al voor Club Brugge, KV Kortrijk, Royal Antwerp FC en Waasland-Beveren. Als Dierckx topfit is, is hij zeker Jupiler Pro League-materiaal.

Tuur Dierckx

Helaas kwam er na een jarenlang samenzijn een einde aan hun relatie. Ann-Sophie Van Triel is nu dus gelukkig bij Gers Pardoel. De Nederlandse artiest, geboren in Nijmegen, werd bekend met de nummers 'Broodje Bakpao', 'Ik neem je mee', 'Bagagedrager' en 'Louise'. Pardoel specialiseert zich in Nederlandse hiphop, ook wel Nederhop genoemd. In het voorjaar van 2017 deed hij mee aan Liefde voor Muziek. Gers Pardoel is ook vader van een zoon (2013) en een dochter (2015). Begin 2020 kende hij een breuk met zijn ex-vrouw en manager Sélina van Gool.

Ann-Sophie Van Triel

Ann-Sophie Van Triel zelf is een ambitieuze zakenvrouw. Ze heeft haar eigen bedrijf genaamd 'Social Issue', dat is een Branding & Digital Agency waar ze bedrijven, merken, influencers en bekende personen in de markt zet. Bij dat bedrijf leerden Ann-Sophie en Gers elkaar kennen. Daarnaast is ze ook model. Voetbalflitsen zette haar knapste foto's op een rijtje. Geniet even mee!

Gers Pardoel in 'Liefde voor Muziek'

Ook interessant