Seksuologe Lotte Vanwezemael vierde nieuwjaar met deze Belgische profvoetballer

Ken jij Lotte Vanwezemael al? De kans is groot, want ze komt de laatste jaren meer en meer kijken in de Belgische media. Maar wist je dat ze ook bijzonder goed bevriend is met een jonge, beloftevolle Belgische profvoetballer?

Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael is een 29-jarige seksuologe, geboren in het Limburgse Neerpelt. Je zal haar misschien beter kennen als 'Seksuolotte', de bijnaam die ze zich als seksuologe heeft aangemeten en waaronder ze op radiozender MNM advies geeft over seks en relaties. Liever TV dan radio? Dan heb je haar ongetwijfeld al zien passeren bij het Play4-programma 'Dancing with the stars'. Een danswedstrijd gepresenteerd door Kat Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, waarin BV's samen met professionele dansers wekelijks het beste van zichzelf geven. En Lotte wordt er zeker en vast gesteund door haar boezemvriend Yorbe Vertessen...

Yorbe Vertessen

De gemiddelde Belgische (en Nederlandse) voetbalfan zal ongetwijfeld al weten wie Yorbe Vertessen is. Op 8-jarige leeftijd koos de aanvaller al voor de jeugdacademie van PSV Eindhoven en dat legde hem nog geen windeieren... De toen 19-jarige Vertessen mocht in december 2020 voor de eerste keer opdraven voor het eerste elftal en sindsdien ging het alleen maar crescendo. Vertessen wordt er binnen enkele weken 21 en verzamelde ondertussen al 45 matchen voor PSV, waarin hij acht keer scoorde en zeven assists gaf. Hij speelde bovendien ook al vier keer voor het nationale beloftenteam, waarbij hij twee keer de weg naar de netten vond. Maar wat je misschien nog niet wist: Yorbe Vertessen en Lotte Vanwezemael zijn beste maatjes. Lotte houdt zijn prestaties aandachtig in het oog en verscheen in 'Dancing with the stars' ook al in een PSV-truitje. Beiden vierden ook nieuwjaar samen, dat kan je helemaal onderaan terugvinden.

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Een video uit Dancing with the Stars

Andere foto's van Lotte Vanwezemael 

Lotte Vanwezemael en Yorbe Vertessen vierden samen nieuwjaar, van een goede vriendschap gesproken! 

Ook interessant