Anderlecht-fans zien één uitblinker in de eerste helft ondanks 2-1 achterstand: "Wat een intelligentie"

Het is rust bij Union-Anderlecht en het staat 2-1 voor de troepen van Karel Geraerts dankzij doelpunten van Vanzeir en Boniface. Bij paars-wit kon Murillo scoren dankzij een mooie actie van Arnstad. De Noor staat bekend als een groot talent en dat laat hij ook zien in zijn spel. De supporters van Anderlecht hebben deze mooie actie ook gezien en vinden dat Arnstad een goede wedstrijd speelt ondanks de achterstand.

Tweets Arnstad Union-Anderlecht

"Arnstad met de intelligentie."

"Wat een pass van Arnstad."

"Mooie assist van Arnstad."

Wie is Kristian Arnstad?

Kristian Arnstad is een 18-jarige centrale middenvelder uit Noorwegen. Hij is Noors jeugdinternational en heeft een marktwaarde van 400.000 euro. Hij werd geboren op 7 september 2003 en kwam in september 2019 over van Stabaek IF. In totaal speelde hij nog maar vijf wedstrijden voor de A-ploeg van RSC Anderlecht, de rest werkte hij af bij de beloften. Opvallend: Arnstad stond nog maar twee keer in de basis voor paars-wit, twee keer was dat tegen dezelfde ploeg, namelijk Club Brugge. Hij wordt gezien als de gedroomde opvolger van Yari Verschaeren en Lior Refaelov.