Twitterpagina KV Mechelen overspoeld door kwade Arabieren: "The biggest mistake...!"

Neen, erg tevreden zijn de fans van KV Mechelen niet met de komst van Besnik Hasi als opvolger van Steven Defour. Ze hebben zeker niks tegen de persoon Besnik Hasi zelf, maar vooral bij zijn teleurstellende prestaties uit het verleden stellen ze toch vragen. Hij kon de afgelopen seizoenen namelijk maar weinig indruk maken en zat zelfs al anderhalf jaar zonder club. Dat hij nog niet zo hard kon overtuigen als trainer, wordt alleen maar bevestigd door de vele Arabiërs die reageerden onder de KVM-post rond de aanstelling van Besnik Hasi als T1.

Arabieren Besnik Hasi KV Mechelen

Niet alleen de Mechelen-fans zelf zijn niet zo blij met de aanstelling van Besnik Hasi als T1. Ook veel 'supporters' van zijn ex-club Al-Ahli vinden het een goed moment om hun voormalige trainer te bekritiseren. In Saudi-Arabië kon hij namelijk maar weinig indruk maken. Op de post van KV Mechelen, waarin ze Besnik Hasi voorstellen als nieuwe coach, kwamen er opvallend veel reacties uit het Midden-Oosten. Wij verzamelden enkele tweets van 'kwade' Arabieren.

Besnik Hasi Al-Ahli

Besnik Hasi was in het verleden als coach van Anderlecht, Legia Warschau, Olympiakos, Al-Raed en Al-Ahli. Bij die laatste club presteerde hij als trainer dramatisch. Met amper zes zeges in 25 wedstrijden, en een gemiddelde van 1,12 punten per wedstrijd, stond hij mede aan de basis van de verrassende degradatie van Al-Ahli. Hoewel hij er in maart 2022 ontslagen werd, kwam zijn club de slechtste prestaties niet meer te boven. De supporters van Al-Ahli zijn hem nog niet vergeten, getuige de vele 'kwade' reacties op de post van KV Mechelen. Ze willen andermaal benadrukken dat hij een 'sh*t' coach is...

Ook interessant