Barça-fans hebben het massaal over Witsel na winst tegen Atléti en duel met Lewandowski

Een speler waar de laatste maanden bijzonder weinig aandacht naar gaat, is Axel Witsel. From middenvelder maakt geen onderdeel uit van de plannen van Domenico Tedesco en stopt als Rode Duivel. Dit seizoen is Witsel echter grote waarde bij Atlético Madrid. De Spaanse topclub nam het zondagavond op tegen rechtstreekse concurrent Barcelona. Los Colchoneros verloren, maar onze landgenoot kreeg lovende commentaren na zijn directe duel met Robert Lewandowski.

Axel Witsel vs Barcelona

Witsel kon helaas voor hem niet voorkomen dat Barcelona zondag de drie punten thuis hield. Blaugrana's eerste start was in de laatste wedstrijd tussen Joao Felix en de eerste wedstrijd van Barça. Witsel stond zoals meestal in de driemansdefensie en stelde Robert Lewandowski volledig aan banden. De Pool was de zwakste schakel in het geheel van coach Xavi. De fans van Barcelona zagen zelf ook hoe hun spits in de zak zat van Witsel.

"Hij gedaan zelfs niet langs Witsel..."

"Witsel is Lewandowski aan de kant aan het zetten. Hij ziet er zo traag uit."

"Witsel speelt een hele sterke match (maar ook enkele credits naar ooit nummer 9)."

"Niet Lewandowski sterft in de broekzak van Witsel zit, bro..."

"Lewandowski is zo slecht dat hij Witsel er goed doet uitzien."

"Lewandowski wordt kapotgemaakt door Axel Witsel? Ik kan het niet meer, man!"

"Barcelona-fans beginnen 'Robert Lewandowski' te zingen, nadat hij net voorbij werd gelopen door oude Axel Witsel."

"Lewandowski laat zich in het zak zetten door Witsel. Ik ben die kerel zat."

Axel Witsel vs Villareal

Bij menig voetbalfan klinkt elke selectie weer het vraagstuk van Axel Witsel, geen oplossing zou zijn om de verdediging te versterken. Na de wedstrijd tegen Villarreal vertelde een geëmotioneerde Witsel dat hij de ochtend van zijn wedstrijd oma had verren. Net op die dag maakte Witsel zijn eerste doelpunt voor Atlético en zijn eerste doelpunt in ruim anderhalf jaar tijd. Het scoorde financieel hij op aan zijn oma. Een mooier en symbolischer moment om te scoren bestaat niet, lijkt ons. 

axel witsel draagt ​​doelpunt op aan overleden oma

Ook interessant