Ex-RSCA-sterkhouder met 166 matchen in JPL, is op z'n 32ste nog steeds in BLOEDVORM (VIDEO)

Kara Mbodj was jarenlang een absolute sterkhouder in de Jupiler Pro League. Zowel in de verdediging van KRC Genk en van RSC Anderlecht was hij een vaste waarde. In zes jaar België speelde hij meer dan 200 wedstrijden in de hoogste klasse van ons Belgisch voetbal. Kara Mbodj werd vroeger vaak gelinkt aan verschillende subtoppers en zo wordt ook huidige RSCA-speler Murillo gelinkt aan een subtopper.

Kara Mbodj

In 2019 vertrok de Senegalees naar het Qatarese Al-Sailiya en daar speelt hij nog steeds. De robuuste centrale verdediger speelde al 74 wedstrijden en was zelfs al goed voor vier doelpunten. De 32-jarige ex-sterkhouder uit de Jupiler Pro League werd één keer kampioen met Anderlecht en won ook eenmaal de Beker van België met KRC Genk. Maar zelfs in Qatar hij is nog steeds keihard aan het werken aan zijn conditie en net zoals Jean-Luc Dompé toont hij dat op zijn Instagram!

Kara Mbodj aan het werk

@voetbalflitsen.be Kara Mbodj geeft het beste van zichzelf 💪🏼 #fyp#fy#foryou#foryoupage#soccer#voetbal#trainen#kara#mbodj#rsca#anderlecht#vf#voetbalflitsen♬ Beast Mode - KURA