Voorbeschouwing: Puntenverlies vermijden in Cyprus!

Wat tegen Spanje een frisse nieuwe start onder Martínez moest worden, werd een grote ontgoocheling. Tegen een weliswaar sterke tegenstander blonken onze Duivels uit in machteloosheid en werd er met 0-2 verloren. Dinsdag begint het échte werk met de eerste match van de kwalificatiecampagne voor het WK 2018 in Rusland. Op bezoek in Cyprus moeten de Duivels vooral de drie punten pakken, de manier waarop lijkt na de opdoffer tegen Spanje voorlopig even niet belangrijk…

De kritiek was striemend tijdens en na de oefenmatch tegen La Roja. Misschien was het zelfs allemaal wat overdreven. Maar de lakse ingesteldheid van onze Rode Duivels baart anderzijds wel zorgen. In een eerste match onder een nieuwe coach wil je je zelf normaal toch bewijzen? Daar hebben we weinig van teruggezien. Hoe dan ook, nu er weer matchen met inzet op het programma staan, moet het snel beter en is een driepunter in Cyprus dinsdag cruciaal.

De Cyprioten zijn in principe absoluut een haalbare kaart. Ook in de kwalificatiecampagne voor het voorbije EK in Frankrijk zat Cyprus al in onze poule. Toen pakten ze in tien duels 12 punten, maar tegen de Rode Duivels werd het een 0 op 6. In maart 2015 wonnen we thuis met ruime 5-0 cijfers van de Cyprioten en zes maanden later werd het een nipte 0-1 zege na een bijzonder moeilijke match en een late goal van Hazard. Voor de bookies is België alvast torenhoog favoriet. Winst van de Belgenlevert je slechts 1,33x je inzet op.

Laat ons dan even kijken naar de opties wat betreft ‘beide teams scoren’. De Cyprioten verloren hun  zijn laatste drie matchen (waarvan twee oefenduels), maar in drie van hun laatste vier wedstrijden scoorden ze anderzijds wel minstens één keer. Wie denkt dat Cyprus minstens één keer scoort dinsdag kan daarvoor een interessante odd van 2,12 scoren. Aangezien we ervan uitgaan dat België de match gaat winnen en daarvoor dus moet scoren, kan een kleine stake plaatsen op beide teams scoren aan odd 2,45 wel interessant zijn. Al hopen wij natuurlijk op een makkelijke 0-5.

GROEP H

Bij de start van een campagne loont het ook altijd te kijken naar de odds voor groepswinst. Rijk zal je niet worden als België helemaal bovenin de poule eindigt. Toch moeten de Rode Duivels in deze zwakke groep in staat zijn om makkelijk eerste te worden. Daarvoor kan je 1,30x je inzet recupereren. In de voorbije EK-kwalificatiecampagne won België alvast zijn poule met 23 op 30 voor… Wales. Unibet vindt Bosnië de op één na beste kandidaat voor groepswinst. Als de Bosniërs eerste worden, kan je een odd van 4,50 verzilveren. Griekenland als groepswinnaar speel je aan odd 7 en Cyprus helemaal bovenin zou een flinke verrassing zijn waardoor je liefst 51(!) x je ingezette stake vermenigvuldigd zou kunnen zien.

Haast je dus snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Cyprus-België. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !