KV Oostende maakt Anderlecht compleet belachelijk in PO1! Zo ging het toen!

De wedstrijd werd gespeeld op het veld van Roeselare aangezien KV Oostende daar zijn thuismatchen speelde.

Anderlecht speelde heel zwak en loom en bij de eerste hoekschop van Oostende was het meteen prijs. Akpala kon heel makkelijk inkoppen en het stond al na 7' 1-0. Iets later een snelle vrije trap ven Berrier naar Canesin, die van Anderlecht stonden te slapen en via het been van Bram Nuytinck stond het 2-0 na een kwartier. Kort voor de rust speelde Nuytinck een bal naar Dendoncker die ingesloten stond. KV Oostende verovert de bal en via een snelle combinatie komt de bal bij El Ghanassy terecht die mooi binnentrapt.

Tweede helft

In de tweede helft kan Steven Defour via een harde knal in het dak van het doel de score milderen naar 3-1. Op Aangeven van Canesin kan El Ghanassy zijn tweede van de dag binnenleggen. Mede dankzij een zwakke verdediging van Anderlecht die wel een zeef leek. In de extra tijd kon Sylla de 4-2 binnentikken maar de wedstrijd was al lang gespeeld.

Supporters
Kort voor het einde van de wedstrijd kwam er een supporter van Anderlecht het veld op en de match moest nog worden stilgelegd. De fans van Anderlecht konden niet begrijpen hoe het komt dat hun team zo zwak presteerde.