Milan-fans zijn het plots eens over De Ketelaere na basisplaats met Atalanta tegen Napoli

Na een lichte blessure, waardoor hij verstek moest geven voor de interlands met de Rode Duivels, stond Charles De Ketelaere afgelopen weekend opnieuw op het veld. De Belg mocht aan de match tegen Napoli beginnen en zou uiteindelijk bijna de volledige wedstrijd uitspelen. Ondanks de late 1-2 nederlaag tegen de landskampioen mocht CDK terugblikken op een puike prestatie. Zoals gewoonlijk werd hij ook door de Milan-fans in de gaten gehouden.

De Ketelaere vs Napoli

De Ketelaere liet zich op een positieve manier zien tegen Napoli, maar kon helaas niet voorkomen dat zijn ploeg de boot in ging. Na goals van Kvaratskhelia en Lookman was het Elmas die de ploeg uit Bergamo het nekschot gaf. Fans van AC Milan gaven wel opnieuw hun mening over de ex-speler van Club Brugge.

"Ik ben echt onder de indruk van de prestatie van CDK. Zoveel beter dan de versie die we zagen bij Milan."

"De Ketelaere is Juan Jesus kapot aan het maken."

"Kijk eens aan, De Ketelaere heeft behoorlijk wat kracht in de benen."

"De Ketelaere is echt goed aan het spelen in de opbouw van Atalanta."

"Echt hopeloos. Waarom zou Milan De Ketelaere weg willen doen?"

"Voor mij is De Ketelaere de beste speler bij Atalanta."

"Op technisch vlak is De Ketelaere zo'n sensationele speler, met de bal aan de voet."

"De Ketelaere, mijn GOAT. Pioli, ik haat je!"

De Ketelaere vs Juventus

Eerder dit seizoen speelde De Ketelaere ook al uitstekend in het 0-0 gelijkspel tegen Juventus.

"Charles De Ketelaere krijgt een staande ovatie van de Atalanta-fans! Fantastische wedstrijd tegen Juventus."

"Charles De Ketelaere toont zijn kwaliteiten bij Atalanta! Wat jammer dat het niet lukte bij Milan. Hij schittert nu onder Gasperini bij Atalanta."

"Charles de Ketelaere lijkt veel meer geschikt voor Serie A-voetbal dit seizoen. Sterker, sneller, snellere beslissingen, lijkt weer een echte bedreiging."

"Een geweldige wedstrijd van De Ketelaere!"

"De Ketelaere die dit seizoen verandert in Roberto Baggio bij Atalanta is echt een onverwachte plot twist."

"De Ketelaere heeft een fantastische prestatie afgeleverd."

"De Ketelaere wordt ooit een geweldige speler. Ik geloof nog steeds in hem."


De Ketelaere vs Rakow

De Ketelaere ook al raak tegen Rakow, in de Europa League.

Bekijk hieronder de goal van Charles De Ketelaere: 

"Er is geen twijfel mogelijk... we weten wie de schuldige is voor de slechte prestaties van CDK. Ik denk niet dat het de bond of het shirt is, het is de slechte positionering die Pioli hem gaf" 

"De Ketelaere scoorde weer en bewijst dat coaches spelers kunnen creëren en vernietigen. Pioli en Garcia lijken momenteel op Attila. Waar zij passeren, groeit geen gras" 

"De Ketelaere's verlossing komt steeds dichterbij. De reden dat hij sterk was, hoeft niet eens genoemd te worden. Dat is het Pioli effect" 

"Charles De Ketelaere scoort opnieuw voor Atalanta, dat zijn drie doelpunten en één assist in zijn eerste vijf matchen voor de ploeg van Gasperini. Pioli, we zullen snel een conversatie hebben" 

"Alleen mensen die geen verstand hebben van voetbal kunnen zeggen dat De Ketelaere een toilet was. Het probleem is dat sommige van deze mensen ook voetbaltrainer zijn #PioliOut" 

"Ongelooflijk, De Ketelaere is qua karakter een compleet andere speler geworden sinds hij bij Atalanta is. Hoe middelmatig moet Pioli zijn om ze allemaal op mietjes te laten lijken?" 

Ook interessant