Noor Voet is de vriendin van Kortrijk-middenvelder Dion De Neve en diehard Club-supporter

Nu de winterstop is ingezet, werpen we bij Voetbalflitsen een blik op de sterke vrouw achter de spelers in de onze hoogste voetbalklasse. Vandaag is het de beurt aan Noor Voet, de vriendin van KV Kortrijk-middenvelder Dion De Neve.

Wie is Noor Voet?

Noor Voet woont samen met De Neve . Uit haar Instagram, waarop ze 33.000 volgers heeft, leiden we ook af dat ze sinds jaar en dag een Club Brugge-supporter is. Zo gingen ze de voorbije seizoen tijdens de Champions League-campagne van Club Brugge met de uitsupporters mee naar Bayer Leverkusen, Atlético Madrid, FC Porto en SL Benfica. Als dat maar goedkomt thuis... Ook is ze beste vriendin met Georgia Wiltshire, de vriendin van Kortrijk-huurling Isaak Davies.

Dion De Neve KV Kortrijk

Dion De Neve speelde echter nog nooit voor blauw-zwart en kwam als jeugdspeler uit voor onder andere Dender en Zulte Waregem. In juli 2022 maakt hij de overstap naar de buren van Kortrijk, bij wie hij dit seizoen pas een vaste basispion werd. In totaal speelde hij al 21 wedstrijden, scoorde hij twee keer en gaf hij één assist.

Bekijk hieronder enkele kiekjes op de Instagram van Noor Voet: