Boezemvriend van Thibaut Courtois ruilt Spaans avontuur in voor club uit 2de Nationale

Seppe Brulmans heeft een nieuwe club gevonden: Bocholt VV uit Tweede Nationale B. De Limburgse club vecht dit seizoen voor het behoud, in tegenstelling tot het sterke Sporting Hasselt, en heeft zich daarom versterkt met de 28-jarige middenvelder. Op zich geen verrassende transfer, al kan er over de carrière van Brulmans wel wat gezegd worden. En dat hoeft zeker niet negatief te zijn.

Seppe Brulmans

Seppe Brulmans werd opgeleid bij KRC Genk en KV Mechelen. In 2013 maakte hij de overstap van Malinwa naar aartsrivaal Racing Mechelen. Voor die club zou hij 21 wedstrijden spelen om vervolgens een transfer te maken naar Dessel Sport. Na een jaartje trok hij naar Nederland om er bij Helmond Sport, een Nederlandse tweedeklasser, te voetballen. Nadien speelde hij nog voor Thes Sport, KMSK Deinze en Patro Eisden, geen verrassende clubs dus., tot hij in de zomer van vorig jaar een wel héél verrassende transfer maakte naar Spanje. Brulmans tekende er transfervrij bij Inter de Madrid, een club uit de Spaanse derde klasse. 

Inter de Madrid

Seppe Brulmans is de boezemvriend van Thibaut Courtois en die overtuigde hem om naar Spanje te trekken. Onze Rode Duivel is trouwens samen met Borja Iglesias hoofdaandeelhouder van Dux Gaming, een bedrijf dat Inter de Madrid in haar portefeuille had. "Thibaut en ik waren samen op vakantie in Ibiza en plots leek het onze nationale doelman een geweldig idee dat ik hier in Spanje zou komen spelen. Hij legde de eerste contacten. Ik had meteen een goed gevoel bij de ontvangst van de club. Ze hebben veel jonge talenten in hun team en zien in mij met al mijn ervaring een speler die het elftal iets kan bijbrengen.”, aldus Seppe Brulmans vorig jaar in Het Laatste Nieuws. De club hield dit seizoen echter op met bestaan wegens financiële problemen. Brulmans kwam transfervrij en Bocholt VV pikt hem nu op. Veel succes!

Seppe Brulmns is ook een fervent TikTokker: