MACHINE! Spits uit 3e Provinciale scoorde al 40(!) goals dit seizoen, knalt ploeg naar promotie

In de lagere reeksen kom je vaak heel interessante verhalen tegen. Eén daarvan is die van Stijn Molenberghs van 3de Provincialer Kadijk SK. De aanvallende middenvelder scoorde maar liefst 40(!) goals dit seizoen en kan met zijn team los kampioen spelen. 

Stijn Molenberghs

Stijn Molenberghs is een 30-jarige voetballer bij het Limburgse Kadijk SK. In de jeugd speelde hij bij Lommel SK, maar daar werd hij niet goed genoeg bevonden. Tijdens zijn periode bij Lommel was hij meer dan twee jaar ploegmaat van Hans Vanaken. De voorbije jaren speelde de aanvallende middenvelder bij FC Wezel Sport in Eerste Provinciale, maar daar was hij niet gelukkig. Bij die club stond hij lager in de pikorde dan Jentl Gaethofs en Kevin Janssens, twee spelers die ervaring hadden op een hoger niveau. Molenberghs kon het niet meer opbrengen om te trainen voor invalbeurten van amper vijf minuten. Mede door blessures zakte hij dan maar af naar 3de Provinciale. Daar is Molenberghs veel gelukkiger en steekt hij er voor het eerst in zijn carrière echt bovenuit.

Kadijk SK

De eerste ploeg van Kadijk SK speelt in 3de Provinciale in Limburg. Daar is het heer en meester. Het staat eerste met veertien punten voorsprong op de tweede en met nog zes wedstrijden te gaan is de promotie binnen handbereik. 'The Blue Eagles' hebben dan ook een ijzersterke aanval, met als uitblinker Stijn Molenberghs. Ze scoorden maar liefst 99(!) keer in 24 wedstrijden en kregen zelf maar 24 doelpunten tegen. Molenberghs scoorde veertig goals, een waanzinnig aantal!

Kadijk sk stijn molenberghs