Na 6-0 nederlaag: City-fans zeggen ALLEMAAL hetzelfde over Kompany na Man City-Burnley

Zaterdag 18 maart stond wellicht al een hele poos met rood aangeduid in de agenda van Vincent Kompany. De coach van Burnley werd namelijk uitgeloot om het in de FA Cup op te nemen tegen 'zijn' Manchester City. Een goede test voor de Championship-ploeg én Kompany zelf. Helaas voor de Belg werd het een afstraffing: Burnley begon goed aan de partij, maar na de eerste twee goals van Erling Haaland was het hek van de dam. Het werd uiteindelijk nog 6-0. De fans van City hadden hem nochtans gewaarschuwd... Maar goed: verrassend genoeg waren de reacties van de Britse fans bijzonder positief over de terugkeer van Vince The Prince.

Tweets Kompany vs Manchester City FA Cup

"Vincent Kompany toont dat hij een topcoach is."

"Dit elftal van Burnley onder Vincent Kompany is on fire. Kan niet wachten om hen in de Premier League te zien."

"Ik weet dat we op voorsprong staan, maar Vincent Kompany zijn opstelling maakt echt indruk op me. Hij gaat direct naar de top."

"Vincent Kompany-ball is prachtig!"

"Als ik af ga op de eerste 25 minuten van het elftal van Kompany... Dan wordt hij waarschijnlijk de opvolger van Guardiola."

"Wow. Kompany is zo zo goed."

"Ik ben ervan overtuigd dat Kompany weldra tot de elite zal behoren. Mooi voetbal, kan Pep gewoon niet verslaan in z'n eigen spelletje."

Een hartverwarmend moment, vlak voor de aftrap:

Ook interessant