Met Mechele en Heynen... 10 JPL-spelers die je niet kan haten, ook 2 doelmannen inbegrepen!

De Jupiler Pro League ligt even stil, dus wij gingen op zoek naar tien spelers uit de Belgische competitie die je niet kan haten. In dit lijstje is er onder meer plaats voor KRC Genk-kapitein Bryan Heynen, maar ook bij ploegen uit de rechterkolom lopen heel wat spelers rond die je moeilijk kan haten.

Mechele & Heynen 

Club Brugge-verdediger Brandon Mechele, die afgelopen weekend nog scoorde tegen Antwerp, hoort zeker thuis in dit lijstje. Ook middenvelder Bryan Heynen, die aan een fantastisch seizoen bezig is met leider KRC Genk. Naast een goede voetballer hoort hij zeker bij het lijstje met vredevolle spelers in onze Belgische Eerste Klasse. 

Twee doelmannen 

In de lijst hebben we ook rekening gehouden met de doelmannen, een niet te missen speler is clubicoon Sammy Bossut van Zulte Waregem. De doelman speelt ondertussen al zeventien seizoenen voor de ploeg uit Waregem. Ook Standard-doelman Arnaud Bodart hebben we meer dan terecht in onze lijst gezet. 

Spelers met een hart voor hun club 

Naast Bossut zijn er nog heel wat spelers die met liefde voor hun club spelen, zoals Kristof D'haene. De linksachter van KVK kon na de wedstrijd in Oostende zijn tranen maar moeilijk bedwingen na een confrontatie met de Kortrijk-fans. Ook Brecht Capon, die ondertussen al acht jaar actief is bij KV Oostende, speelt met volle overgave voor zijn ploeg. Bij KV Mechelen zijn er ook clubiconen, denk maar aan Hairemans die al sinds 2013 voor de club speelt. Zijn teller staat ondertussen op 104 wedstrijden voor Malinwa. 

Lijstje JPL-spelers die je niet kan haten

Oeps! Zie hieronder een blunder van Sammy Bossut tegen Club Brugge in het seizoen 2014-2015. 

Ook interessant