Zoontje van veelbesproken Club-speler geeft transferadvies: "Papa moet bij Club blijven!"

Ruud Vormer raakte dit seizoen zijn basisplaats bij Club Brugge kwijt en hij zat vaker op de bank dan dat hij zou willen. De Nederland staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van bijvoorbeeld Zulte Waregem. Ondanks de problemen dit jaar, wist Vormer wel al zijn vijfde titel met blauw-zwart te winnen. En als het van zoontje Valente Vormer afhangt blijft papa Ruud nog even in Brugge voetballen. Benieuwd of de Nederland nog een jaar bij Club Brugge zal blijven.

Valente en Ruud Vormer

Tijdens de huldiging en nadat kapitein Ruud Vormer de beker omhoogstak, vond er een interview plaats met de familie Vormer en daarbij was Valente Vormer duidelijk over de toekomst van zijn vader: "Papa moet bij Club blijven."

Valente Vormer

Papa Vormer zelf had het ook even over zijn toekomst: “Ik kan nu nog niet zeggen wat ik ga doen. Ik heb hier nog een jaar contract en zit hier fantastisch. Ik heb een heel mooi leven in Knokke, de kinderen zijn gezond, alles gaat goed. Maar natuurlijk wil ik toch nog een beetje voetballen. Ik ben een liefhebber, ik wil werken voor wat we krijgen. En als ik hier nog een jaar blijf, weet ik niet of ik nog ga spelen. Dus dat zijn allemaal dingetjes om goed over na te denken. Ik ga nu lekker op vakantie met m'n vrouw en we zullen er dan eens over praten. Misschien duikt er ook geen andere club op in de zomer, hè. Dan speel ik hier sowieso nog een seizoen. En dan ga ik vol voor een zésde titel.”, aldus Ruud Vormer.

Ruud vormer over zijn toekomst