Daarom zijn niet alle Club Brugge-supporters tevreden met de transfer van Nabil Dirar

De transfer van Nabil Dirar naar Club Brugge wordt niet door elke FCB-supporter geapprecieerd. Enerzijds omdat de vleugelspeler al 34 jaar oud is, amper tot spelen toe kwam de laatste jaren én in het verleden niet altijd binnen de lijntjes kleurde.

Odjidja

De relatie tussen Dirar en de Club-supporters was destijds niet altijd goed. Maar hét moment waar iedereen het over heeft was de fase tijdens Club-Kortrijk in maart 2011. Vadis Odjidja gaat voor zijn eigen succes en passt de bal niet naar Nabil Dirar. Die laatste is woedend en geeft Odjidja een duw in het gelaat. Geraerts en Perisic proberen hem te sussen, maar zonder succes.

Handen achter de oren

De Club-supporters pikken Dirar zijn actie niet en fluiten hem uit. Dirar reageert furieus en houdt zijn handen achter zijn oren. Een teken om de Club Brugge-supporters uit te dagen. Dirar gaat naar de zijkant en vraagt coach Koster om een vervanging. Er is echter geen wissel meer over en Dirar besluit om dan maar zelf naar binnen te gaan. Club werkt de wedstrijd af met 10 man. Dirar wordt naar de B-kern gestuurd. Later wordt de Marokkaan opnieuw bij de A-kern gehaald, maar dit incidentje zijn de Club-fans nog niet vergeten.