Cercle Brugge-supporters bekritiseren beleid van AS Monaco met spandoek

De Cercle Brugge-supporters zijn duidelijk niet blij met het beleid van AS Monaco, de club die in 2017 stevig investeerde in de vereniging. Cercle Brugge zat in 2017 in een financiële nood en AS Monaco bood toen de oplossing, met een investering van 4,5 miljoen euro in ruil voor ruim 60 procent van de aandelen van Cercle Brugge.

Versterkingen

Vandaag de dag kan Cercle Brugge nog steeds profiteren van die overname in de vorm van geleende spelers van AS Monaco. Onlangs werd 19-jarig toptalent Strahinja Pavlovic uitgeleend aan Cercle-Brugge door AS Monaco. Monaco zelf kocht de Servische verdediger voor zo'n 12 miljoen euro, hij kwam over van Partizan. Toch zijn de Cercle Brugge-supporters niet te spreken over het 'Monaco beleid'. 

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er protest is geweest in de vorm van spandoeken tegen het beleid van AS Monaco. Zo werden er in 2018 in de match Cercle Brugge - Sporting Charleroi (2-1), toen er wel nog supporters in het stadion aanwezig konden zijn, meerdere spandoeken omhoog gehaald met een boodschap aan het beleid van AS Monaco.