Kent u hem nog? Ex-KRC Genk-middenvelder staat bovenaan het verlanglijstje van Man. Utd & PSG

De meeste mensen zullen het wel vergeten zijn maar Sergej Milinkovic-Savic speelde ooit voor KRC Genk. De Servische middenvelder speelt nu voor Lazio Roma en lijkt voor een monsterbedrag op weg naar een Europese topclub. Nog maar eens een mooi bewijs dat de Jupiler Pro League een mooie springplank kan zijn naar de grote Europese topcompetities. Milinkovic-Savic werd geboren in het Spaanse Lleida in een sportieve familie want zijn vader was zelf ook professioneel voetballer en zijn moeder was professioneel basketbalster. 

Hoe begon het allemaal? 

Milinkovic-Savic werd geboren in Spanje omdat zijn vader in 1995 speelde voor het Spaanse UD Almería. Die vader trok enkele jaren later naar Portugal en daarom begon Sergej ook zijn voetbalcarriere bij Sporting CP. Uiteindelijk kwam hij terecht bij het Servische FK Vojvodina waar hij voor het eerst bij de A-kern speelde. In 2014 kwam hij aan in KRC Genk als onbekende maar dat duurde niet lang. Al snel werd hij de motor van het Genkse middenveld en na slechts 1 jaar in Limburg vertrok hij al voor een recordbedrag naar Lazio Roma.

Veel keuze

Voorlopig speelt hij nog steeds in de Italiaanse hoofdstad maar hij heeft keuze genoeg om te vertrekken. Zo zou hij Paul Pogba moeten vervangen/bijstaan op het middenveld van Manchester United maar ook in Parijs zijn ze geïnteresseerd in zijn diensten. Lazio Roma heeft een prijskaart van 100 (!) miljoen opgesteld voor zijn 25-jarige middenvelder. 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube:

Ook interessant