Spektakel gegarandeerd: dit gebeurt er als je 's werelds beste aanvallers in één team plaatst

Wat zou er gebeuren als je jouw elftal volledig samenstelt uit aanvallers? Youtuber SamGSY zocht het voor ons uit en kwam tot een verrassend resultaat.

Hij bouwde met Bournemouth een team samen met onder meer Cavani, Dybala en Suarez. Hij simuleerde een gans seizoen in de Premier League en hoopte op een waar doelpuntenfestijn.

Halverwege de competitie staat Bournemouth op een knappe 4de plaats. Ze scoorden 25 doelpunten en doen het voorlopig aardig.

Op het eind van de competitie beland Bourenmouth uiteindelijk op de 6de plaats. Het resultaat is toch niet zoals hij gehoopt had, want ze scoorden slechts 53 goals en dat is niet meer dan het gemiddelde en ook het doelpuntensaldo heeft het karakter van een middenmoter.

We kunnen uiteindelijk besluiten dat een team met bijna allemaal aanvallers niet zo dodelijk is als we allemaal denken. Luis Suarez was dat seizoen de topschutter van de ploeg, maar kon eigenlijk maar 12 keer scoren. Er was dus niemand die er boven uit stak en het blijft nog altijd beter om slechts enkele aanvallers in je team op te nemen...