Engelsen HELEMAAL in de wolken over ex-JPL-speler ondanks 4-1 verlies: "He is a machine!"

Wie kent hem nog? Issa Kaboré, de rechtsachter uit Burkina Faso. Na een sterk seizoen bij KV Mechelen kwam topclub Manchester City met het grote geld zwaaien, maar hij werd meteen terug uitgeleend aan KV Mechelen. Vorig seizoen speelde de verdediger op uitleenbasis bij Olympique Marseille in de Ligue 1, maar dat werd nooit een groot succes. Dit seizoen mag hij zijn kans wagen in de Premier League en Manchester City (waar de fans vrijdagavond een duidelijke mening hadden over KDB) verhuurde de verdediger aan promovendus Luton Town. De opener van Luton dit seizoen werd verloren met 4-1 van Brighton, maar toch waren de fans laaiend enthousiast over hun rechtsachter. Voetbalflitsen bundelde de beste tweets.

Kaboré vs Brighton 

"Luton speelde al bij al niet slecht. Kaboré kwam wel met een uitstekende prestatie."

"Kaboré is gewoon veel te goed om bij Luton te spelen!"

"Luton's eerste helft was zeker niet slecht, maar ik verwachtte niet anders dan dat Brighton de betere ploeg ging zijn. Kaboré speelt als een machine!"

"Issa Kaboré speel binnen de twee seizoenen weer voor Manchester City. Hij heeft alles wat nodig is om het daar te maken."

"Akkoord, Kaboré was echt een uitblinker voor mij. Brown had pech met zijn penalty om gelijk te maken. Ze moeten beiden starten volgende week tegen Chelsea."

"De flanken speelden veel te open en wilden te veel naar voren. Kaboré deed het wel écht goed!"

"Mijn eerste indruk over Kaboré is dat hij gewoon een heel goede speler is."

Ook interessant