Gezien, Tedesco? Jonge Belg maakt INDRUK in 1-1 stunt tegen Inter: "Hij is heel speciaal!"

De positie van centrale verdediger wordt bij de Rode Duivels als het grote pijnpunt gezien. Maar de toekomst is allesbehalve hopeloos: zo staat er met Koni De Winter misschien wel een zeer goede verdediger klaar naar de toekomst toe. De jonge Belg van Genoa maakte in de confrontatie met Inter een sterke beurt. Tijdens de rust werd hij wel gewisseld met een blessure, maar in de 45 minuten dat hij speelde was hij outstanding. Extra straf dus. Genoa en De Winter konden stunten met een 1-1 gelijkspel tegen de leider van de Serie A.

Koni De Winter vs Inter

Terwijl er met Al-Dakhil een concurrent op een zijspoor zit, blijft De Winter progressie maken in de Serie A. De geruchten dat AC Milan zich wil versterken met de 21-jarige verdediger klinken steeds luider. Opvallend: naar verluid waren scouts van Tottenham aanwezig om zijn collega in de verdediging Dragusin in de gaten houden. Op X wordt er geopperd dat ze de verkeerde verdediger scoutten en zich tot De Winter moeten richten. Aan één helft had Koni De Winter genoeg om zijn talent te zien. We bundelden enkele positieve reacties.

"Koni de Winter lijkt me echt heel speciaal. Hij is een zeer moeilijk te vinden verdediger en als hij zijn plek vindt in een Europees topteam, zal hij het dak eraf laten vliegen."

 "De Winter is nog te rauw, maar heeft het profiel om ongelooflijk te worden."

"Koni De WInter is dubbel zo goed als de speler die we scouten."

"We moeten kijken naar Koni De Winter die wordt geleend van Juve"

"Het feit dat scouts naar wedstrijden van Genoa gingen kijken om Dragusin in de gaten te houden in plaats van De Winter is te grappig. Ze scouten de minder goede centrale verdediger."

"De Winter blijft indruk maken"

"De Winter draait een geweldig seizoen bij Genoa, en ik bedenk me dat die een aankoopoptie heeft.😉"

Koni De Winter vs Napoli

Ook in de wedstrijd tegen Napoli speelde De Winter zeer sterk. Hij mocht dan ook een assist achter zijn naam schrijven. De fans waren dus ongelooflijk lovend over hun nieuwe verdediger. Wij bundelden en vertaalden enkele reacties.

"Koni de Winter ik hou al twee jaar van je, ik aanbid je en ik bewonder je... ik wist het."

"[...] Even terzijde, De Winter is echt goed. Een openbaring."

"De Winter, mijn nieuwe idool!"

"De Winter verdwijnt niet meer uit de basis, wat een speler!"

"Een zeer goede De Winter."

"Een geweldig optreden van De Winter in het Marassi-stadion."

Koni De Winter Club Brugge

Toen Club Brugge Abakar Sylla verkocht aan Strasbourg, werd er volop gespeculeerd wie zijn vervanger zou worden. Daarbij werd ook de naam van Koni De Winter genoemd. Uiteindelijk werd er toch geen vervanger gehaald door de Bruggelingen.

Abakar Sylla Koni De Winter club brugge

Koni De Winter vs Portugal

Onlangs was Koni De Winter nog actief met de Belgische U21, op het Europees Kampioenschap in Roemenië en Georgië. Voor de Belgen geen geslaagd toernooi - ze gingen er namelijk uit in de groepsfase -, maar voor De Winter persoonlijk liep het wel goed.

"Koni De Winter, mooie voetballer."

"Marc Coucke, breng Koni De Winter aub naar Anderlecht!"

"Koni De Winter bij Anderlecht damn, de droom..."

"Koni De Winter straalt zoveel vertrouwen en degelijkheid uit. Misschien wel de beste jonge Duivel onder Mathijssen."

"Wat een klasse, die De Winter. Doet me denken aan Kompany..."

"De Winter, dat is kunst..."

Ook interessant