Ondanks doelpunt en winst: Twitter heeft héél wat te zeggen over Lukaku na invalbeurt vs Benfica

Dinsdagavond speelde Inter Milan voor de kwartfinales van de Champions League tegen Benfica. Een wedstrijd die beide kanten uit kon gaan, maar voor de wedstrijd was Benfica toch de favoriet omdat ze thuis spelen. Maar niets is minder waar, want Inter won de wedstrijd met 0-2 en heeft nu een enorm voordeel om de halve finale te bereiken. Onze landgenoot Romelu Lukaku moest op de bank beginnen en mocht invallen in de 63ste minuut. Ondanks zijn goal vanop de stip, lachen de fans hem uit en zijn ook boos, want ze vinden dat Inter zwak begon te spelen sinds hij er op kwam.  Kevin De Bruyne kreeg dan weer heel wat lof na zijn eerste helft tegen Bayern München.

Romelu Lukaku invalbeurt vs Benfica

"Die Lukaku is gewoon een zak verbrande bonen."

"Abena Romelu Bolingoli Lukaku, twee minuten op het veld en hij is al doordrenkt 💦 in het zweet 😂😅🤣!"

" Het is ook grappig hoe Lukaku niet langer de voorkeursoptie is van Inter tijdens het aanvallen."