CRUCIALE MATCHEN! Hier kan jij vanavond gratis kijken naar Gent-Molde en Silkeborg-Anderlecht

Donderdagavond treden er drie Belgische ploegen aan in Europa. Gent neemt het om 18u45 thuis op tegen Molde, terwijl Union Saint-Gilloise en RSC Anderlecht het om 21u opnemen tegen respectievelijk Union Berlin (thuis) en Silkeborg (uit). Union Saint-Gilloise is al zeker van groepswinst in de Europa League, terwijl de Buffalo's en paars-wit derde staan in hun Conference League-poule én moeten winnen om door te stoten in Europa. Matchen die we ongetwijfeld niet willen missen. Voetbalflitsen legt even uit waar je deze cruciale wedstrijden kan bekijken. 

Kijken naar Union Berlin-Union, Anderlecht-Silkeborg en Molde-Gent

Op Play5 kan je om 18u25 afstemmen voor de wedstrijd tussen KAA Gent en Molde, dat om 18u45 van start gaat. Het commentaar is van Philippe Crols en Geert De Vlieger. De voor- en nabeschouwing komt van Bart Raes, Olivier Deschacht, Bob Peeters en Eric Van Meir. Om 20u35 kan je dan weer terecht op Canvas voor de wedstrijd tussen Silkeborg en Anderlecht, deze partij start om 21u en wordt van commentaar voorzien door Filip Joos. Ten slotte is er nog Union Saint-Gillois tegen Union Berlin. Deze wedstrijd wordt niet live getoond op de openbare (en tevens gratis) zenders, maar is van minder belang voor de kwalificatie. Veel kijkplezier!

Zowel Gent als Anderlecht moeten winnen vanavond. RSCA sloeg er in de heenmatch al in om de Denen te kloppen na een penaltygoal van Fabio Silva!

Ook interessant